Menyer

Smaksmeny

 

Speketallerken
Cured meat plate

Koreansk Kyllingvinge
Spicy chicken wing

Ceviche av kveite, leche, avocado & tomater fra Hanasand.
Ceviche of halibut, leche, avocado and tomatoes.

Ostetallerken
Cheese plate

Tindved parfait, pistasj, dulce de leche og hvit sjokolade.
Sea buckthorn parfait, dulce de leche & white chocolate.

365,- Pr. Person

Spør oss gjerne om drikke kombinasjoner!

Smaksbonanza småretter

Spekemat
Dagens spekemat fra inn- og utland. Serveres med brød og smør
Today’s selection of cured hams and sausages. Served with bread and butter
(Se, M, G-Hvete-havre-rug, Sel, Sul)
Kr. 159,-

Ceviche
Ceviche av kveite, leche, avocado & tomater fra Hanasand.
Ceviche of Halibut, leche, avocado & tomatoes.
(Fi, So, Ses)
 Kr. 145,-

Koreanske Kyllingvinger
Kyllingvinger med spicy saus
Chicken wings with spicy sauce
(Sul, Ses, So, G-hvete)
 Kr. 109,-

Asparges
Asparges fra Hvasser med Hollandaise og Løyrom
Asparagus from Hvasser with Hollandaise and Løyrom
 (Fisk, Egg, Sulfitt, Melk)
 Kr. 179,-

Fritert Potet
Fritert bakepotet, ramsløkmajo og syltet reddik.
Fried potato, ramson mayo, pickled and radish
(Egg, Se, Su)
 Kr. 120,-

Gyoza
4 stk. Gyoza dumpling med umami buljong og hasselnøtt topping. Svin eller vegansk.
4 pcs. Gyoza dumpling with umami broth and hazelnut topping. Pork or vegan.
 (G-hvete, So, Ses, Nøtter-Hassel)
1 portion. Kr. 135,-

Oster
Dagens utvalgte oster med kjeks og kompott
Today’s selection of cheeses with cookies and compote
(M, G-Hvete-havre-rug, Sel, Sul)
Kr. 139,-

Dessert
Tindved parfait, pistasj, dulce de leche og hvit sjokolade.
Sea Buckthorn parfait with pistachio nuts, dulce de leche & white chocolate
(M, Nøtter-Pistasj, Sul)
 Kr. 115,-

Vi har markert menyene våre med følgende allergener: Lu-Lupin, Se-sennep/mustard, M-melk/milk+lactos, E-egg, So-Soya/soy, P-Peanuts, G-Gluten, Nu-Nøtter/nuts, Sel-Selleri/celery, Shl-skalldyr/shellfish, F-fisk/fish, Blbløtdyr/molluscs, Sul-sulfitt/sulfite, Ses-Sesam

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme spor av alle disse i alle våre retter. Da de fleste allergener finnes på vårt kjøkken. Derfor ber vi deg ta kontakt om du har allergier, så skal vi gjøre alt vi kan for å finne en løsning