HVA SKJER?

Her poster vi kjekke happenings fortløpende

Planketirsdag

Fast event hver eneste tirsdag fra kl 17.00 til stengetid.
Kom innom!

27.11: Juleverksted – Søndagsåpent i baren

Som vanlig første søndag i advent har vi juleverksted, da blir det Beer Pong, Pepperkaker, Juleølslush, Grøt & Glüekriek bl.a.

Vi lager dorullnisser og kårer en vinner, nb husk julegenser.

Vi pynter hele På Kornet

30.11: Stoutsmaking & Mjødsslipp med Haand, Marlobobo & Solberg & Hansen

Da blir det smaking av Haandbryggeriet sine nye stouts. Det blir Sanchez kaffestout, Dark Inception kaffestout, begge med kaffe fra Solberg & Hansen ved siden av så test av kaffe brukt i stout med stout ved siden av. Siden Dark Insception er fatlagret Epilogue, kjører vi også Epilogue. Det blir også slipp av en mjød som er lagd i samarbeid med verdens beste Marlobobo ved navnet Monument, det er en såkalt «no water melomel» med Aronia, kirsebær, Tindved & Bringebær, Bourbonfatlagret i mer enn et år. Reserver deg et bord nå!

26.12: Romjulsbaluba – The Bruery Open Bottle Share

Vi har 6 forskjellige meget eksklusive Juleøl fra The Bruery, vi selger glass fra flasker kun denne dagen. Dette blir kanonskjekt! I Romjulen blir det kun baren som er åpent, kjøkkenet tar seg en velfortjent hvil i bakken og det bør du også gjøre etter Julemiddagen. Det finnes en kjeller med masse kjekt på kran & glass. 🙂

27.12: Romjulsbaluba – Juleplanke-Tirsdag

Hva er Juleplanke-Tirsdag? Si det du? Tenker vi kjører frem vaffeljernet og tar det helt chill. Så finner vi fram noe ekstra gøy som blir tilgjengelig på planken kun denne dagen. 🙂 Hint. flaske & boks.

28.12: Romjulsbaluba – Holy Goat Brewing

Nok pepperkaker & sterke mørke ting. Nå trenger vi noe friskt! Vi disker opp med 3-4 nydelige surøl fra Holy Goat fra Skottland. Sjeldne greier du ikke får tak i ellers. Har du prøvd surøl på Tayberry før?

29.12: Romjulsbaluba – Trail & Ale Brewing Co.

Vi fortsetter med mer friske greier i Romjula, disse Kanadierne sender oss surøl nesten spesial designet for Romjulen, frisk mixed fermentation sesong øl & deilig ananas surøl lagd på gamlemåten. Disse 2 ølene vil ikke være tilgjengelig på Polet eller noe annet sted i nærheten.

30.12: Romjulsbaluba – So long and thanks for all the fish…

Årets siste åpningsdag. Kom for en løs drøs og litt kos. Vi åpner igjen med ny meny og åpent kjøkken 4. Januar.

4.1: Sesongstart Quiz 😍

Max 5 pr. lag. Kom å få litt hjernetrim 😊 Det anbefales å reservere bord!

Ring oss i åpningstid: 93016944 eller send oss mail: Booking@paakornet.no eller kontakt oss på facebook 😍

18.2: Gretne Gamle Gubbers Internasjonale Øldag (Fra kl. 12:00-18:00)

Denne første lørdagen etter Valentines kjører vi gubbenes dag. Et landsomfattende samarbeid om å lage en dag for å hylle de gamle ølstilene, før Pastry Stout, NEIPA & Superfruited var utrykk. Så kom deg ned til kjellern vår og få deg noe skamdeilige; Bitters, Mild, Porter eller Engelsk Pale Ale mens vi hører på gubbete flinkis musikk som f.eks. Pink Floyd eller Neil Young på et snakkevennlig behagelig nivå!