Menyer

Vi har nattmat! Fredag & Lørdag  23:00-01:00

Vi disker opp deilig nattmat. Det kan være fra vår meny, eller fra en gjestekokk som kommer inn og lager nattmat etter tema.
Eksempler på nattmat-retter hos oss er steam buns, sliders, deilige pølser eller korean fried chicken!

Selskapsmeny

På Kornets 3-retter
(3 serveringer, min. 2 pers. for å bestille)

Spekemat med brød og smør
Cured hams with bread and butter

Langtidsstekt Svinenakke
Potetpure med parmesan, svartkål og kyllingsjy med estragon
Pork neck with potato purêe with parmesan, kale and chickenjus with tarragon

Caramelia mousse med salt karamell og peanøtter
Caramelia Mousse with salt caramel and peanuts

(Se, G-hvete, M, E, Sel, Sul, P)

Kr. 525,- pr. pers.
Med drikkepakke Kr. 915,- pr. pers.

En smak av bar-menyen
(4 serveringer, min. 2 pers. for å bestille)
Spekemat & oster
Koreanske kyllingvinger
Storfe-slider & grillet kål med pecorinosaus
Caramelia mousse med salt karamell og peanøtter
(Se, M, E, G-Hvete-havre-øl, Sel, Sul, Ses, So, F, P, Nu-valnøtter-hasselnøtter, P)
Kr. 349,- pr. pers.

Starten på kvelden

Spekemat
Dagens spekemat fra inn- og utland. Serveres med brød og smør
Today’s selection of cured hams and sausages. Served with bread and butter
(Se, M, E, G-Hvete-havre, Sel, Sul)
Kr. 149,-

Grillet Kål
Grillet savoykål med pecorinosaus, revet pecorino og gresskarkjerner
Grilled cabbage with pecorino sauce and pumpkin seeds
(M, E)
Kr. 69,-

Midtpunktet på kvelden

Langtidsstekt svinenakke
Potetpure med parmesan, svartkål og kyllingsjy med estragon
Potato purê with parmesan, kale and chicken jus with tarragon
(Sel, M, Sen)
Kr. 289,-

Entrecôte
Entrecôte med grillet savoykål, pecorinosaus og friterte mandelpoteter
Entrecôte with grilled savoy cabbage, pecorino sauce and fried almond potatoes
(Sul, Se, M, E, F)
Kr. 299,-

Lange
Lange med rosettkål, fennikel, søtpotetpure og hummer veloutê
Ling with flower sprout,fennel, sweet potato pure and lobster veloutê
(F, Sul, M, Sel, G-hvete, S)
Kr. 249,-

Siste innspurt

Oster
Dagens utvalgte oster, serveres med brød og smør
Today’s selection of cheeses. Served with bread and butter
(Se, M, G-Hvete-havre-øl, Sel, Sul, Nu-valnøtter-hasselnøtter)
Kr. 139,-

Caramelia
Caramelia mousse med salt karamell og peanøtter
Caramelia mousse with salt caramel and peanuts
(E, M, Sul,P)
Kr. 112,-

Barretter

Koreanske kyllingvinger
Kyllingvinger med spicy saus
Chicken wings with spicy sauce
(Sul, Ses, So)
Kr. 99,-

Falafel Sliders (can be made vegan)
Falafel sliders med tzatziki, grillet paprika, syltet jalapenos og salat
Falafel sliders with tzatziki, grilled peppers, pickled jalapenos and salad
(G-hvete, Sul, M)
1 stk Kr. 89,-
2 stk Kr. 149,-

Biff Tataki
Tynnskåret rå ytrefilet med syrlig hvit miso, syltet sopp og løk
Thinly sliced raw sirloin with miso, pickled mushrooms and onion
(Sul, So, G-hvete, Ses)
Kr. 129,-

Storfe-sliders
Storfe-slider med vellagret cheddar, syltet agurk med dill og sitron, sterk sennep og kremost
Beef-slider with matured cheddar, pickled cucumber with dill and lemon, strong mustard and cream cheese
(G-hvete, Se, M, Sul)
1 stk. Kr. 89,-
2 stk. Kr. 149,-

Vi har markert menyene våre med følgende allergener: Lu-Lupin, Se-sennep/mustard, M-melk/milk+lactos, E-egg, So-Soya/soy, P-Peanuts, G-Gluten, Nu-Nøtter/nuts, Sel-Selleri/celery, Shl-skalldyr/shellfish, F-fisk/fish, Blbløtdyr/molluscs, Sul-sulfitt/sulfite, Ses-Sesam

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme spor av alle disse i alle våre retter. Da de fleste allergener finnes på vårt kjøkken. Derfor ber vi deg ta kontakt om du har allergier, så skal vi gjøre alt vi kan for å finne en løsning